salonar roza

Družabni ples je bil nekoč namenjen le plemstvu in bogatašem, a danes poznavanje plesnih korakov in plesne etikete spada že kar k splošni izobrazbi.

Ples je izvrsten način za širjenje kroga znancev in prijateljev, kar odpira številne priložnosti za osebno in poslovno rast.

Pri nas se plesa lahko naučite po individualno prilagojenem programu.

Vabljeni vsi, od popolnih začetnikov do vrhunskih tekmovalcev!

 

 

plesni cevelj moderplesalec

 

Ob standardnih in latinskoameriških plesih, kot so hitri (dunajski) in počasni (angleški) valček, fokstrot, tango in vse bolj priljubljena salsa, vas lahko naučimo tudi najsodobnejših plesov po programu, ki je izdelan posebej za vas.

  Bi radi zablesteli ob posebni priložnosti, kot je matura, poroka ali pomembna obletnica? Pokličite nas med 9. in 20. uro na 041-746-933 in skupaj bomo sestavili zmagovit načrt!

 

 

 

tango slovenija

 

Nekoč so tango plesali le v pristaniških beznicah, ilegalnih igralnicah, med umazanimi mizami in pijanimi gosti.

Tango argentino je bil rezerviran za postopače, prostitutke in druge pripadnike najnižjih slojev, priseljence sumljive preteklosti in vprašljive prihodnosti.

 

Več ...

salsa figura

 

Ko se pleše salsa, se zabava zavleče do zgodnjih jutranjih ur. Utrujenost se umika pred salsa koraki.

Tečaj salse, ki ji še vedno pravijo umazani ples, pa je lahko le uvod v nov način življenja v latino ritmih.

 

Več ...

Andrej Novotny, učitelj plesa, 041 746 933

 

O piškotkih:

Spletni piškotki so datoteke, v katerih so zapisani osnovni podatki o vašem obisku spletne strani. S piškotki pospešimo delovanje strani in pridobimo statistične podatke o času vašega obiska in viru prometa. Uporabljamo jih le za namene statistike. Piškotki se ob vašem obisku shranijo na strežniku našega ponudnika, kjer so varovani z najsodobnejšimi varnostnimi standardi. Shranijo se tudi na vašem računalniku. Če jih želite pobrisati, to storite v vašem brskalniku v okencu Nastavitve / Piškotki, oz. Settings / Cookies. Ker se brskalniki precej razlikujejo med seboj, so tule podrobnejša navodila.

Če potrebujete dodatne informacije, pokličite zgoraj zapisano številko.

 

.

Ta spletna stran uporablja za svoje delovanje spletne piškotke. Več o nas in piškotkih tukaj.

  Se strinjate?
EU Cookie Directive Module Information